Oppsummering Gjeddekonkurransen 2014

14 og 15 juni arrangerte vi årets gjeddekonkurranse i Ara og Aspern. Dette var 7. året på rad! Så nå må det vel være lov til å kalle dette en tradisjon?

Og tradisjonen tro, møtte mange opp allerede på fredagen (noen var der faktisk så tidlig som torsdagen!). De fremmøtte hadde en hyggelig kveld sammen!!

På lørdagsmorgenen strømmet det på med folk! Når alle hadde meldt seg på, kunne vi konstatere ny deltakerrekord! 32 båter! Den gamle rekorden fra 2012 var på 23 båter.

Skippermøtet ble gjennomført, og folk satt klare i båtene når startskuddet gikk.

Det var mange solstekte fiskere som kom tilbake til innmeldingen senere på lørdagskvelden, for været var helt supert! Fisket hadde ikke vært så mye å skryte av, men det hadde blitt tatt to gjedder over 1 meter, og flere hadde allerede 5 fisk.

Etter innmeldingen ble det grilling og hygge i teltet.

På søndagsmorgenen dro nesten samtlige båter ut kl 06. Morgendisen lå fortsatt i Tripperødbukta, men sola var allerede på god vei opp.

Kl. 10 startet juniorkonkurransen. Etter en liten innføring fra Ted, ble 7 juniorer sendt ut på 4 timers fiske. Med seg i sekken hadde de fått hver sin lip-grip og avkrokningstang, sponset av Marker Sparebank. Det ble to ekstra båter i juniorkonkurransen, så nå telte vi 34 båter som var på vannet. De andre juniorene inngikk i allerede deltakende team.

Etter fiskestopp kl. 14, begynte jobben med innmeldingen. Det skulle vise seg at det skulle bli jevnt, både i temakonkurransen og lengdekonkurransen. Etter at bilder var kontrollerte, og resultatene var klare, var det tid for premieutdeling.

Teamkonkurransen ble vunnet av Team Savage Gear. Andreplassen gikk til Team Olsen Brothers, mens tredjeplassen gikk til Team Iceman.

1. Team Savage Gear – Steinar Unnestad, Jan Erik Unnestad og Sten Fjeldstad – 429 cm

2. Team Olsen Brothers – Thor Moberg Olsen og Martin Olsen – 376 cm

3. Team Iceman – Patrick Olsen og Sunniva Strømme Olsen (junior) – 375 cm

Lengdekonkurransen ble vunnet av Jan Erik Unnestad. Gjedda ble tatt like før fiskestopp, og målte 112cm. Andreplassen gikk til Martin Olsen med lørdagens største fisk på 105 cm. Tredjeplassen gikk til Martin Josefsson som hadde fått ei gjedde på 103 cm.

Østfold gjeddecup ble vunnet av Mats Larsson. Jørgen Arnesen tok andreplassen foran Martin Josefsson på tredjeplass.

Juniorkonkurransen ble vunnet av Sunniva Strømme Olsen. Andreplassen gikk til Casper Bokerød Strand. Emil Torp Rognehaug , Theodor Torp de Flon, Håkon Wiig, Oscar Bokerød Strand og Patrick W. Anderssen delte tredjeplassen.

For flere bilder, trykk HER

Vi i Aremark Gjeddeklubb takker alle deltakere for at dere stiller opp! Det var fantastisk artig med så mange påmeldte.

Vi ønsker også å rette en stor takk til våre sponsorer, som gjør det mulig å arrangere denne konkurransen!

Vi håper at vi ser igjen alle sammen neste år!

God fiskesommer!