Gjeddekonkurrranse

 
 

Vi i Aremark Gjeddeklubb inviterte til Gjeddekonkurranse i Ara/Aspern 10. mai. Her kommer en liten rapport:


Noen av de ivrigste møtte opp allerede fredag. Vi hadde en kjempeartig kveld, hvor det ble mye juging om alt mulig. Noen erfaringer ble nok også vekslet. Været var det heller ingen ting å si på utover kvelden.


Lørdagen startet som fredagen hadde sluttet: Nydelig vær, og helt blikk stille. Noen ivrige sjekket bittet tidlig på morran, mens resten ble på land (muligens noe reparering??).


Utover formiddagen kom det flere deltakere, og det var til tider kø på utslippet på Tripperød.

Når alle var meldt på, lå det 13 båter klare til å fiske. Kl. 12 dro vi utover i finværet. Når vi seks timer senere kom tilbake (noen brunere, andre røde), kunne vi konstantere at fisket ikke hadde vært det helt store. Det hadde vel blitt tatt en ca 20-25 gjedder totalt. Det tok derfor ikke lange tiden å finne vinneren. Den største var 5,88 kg, og fiskeren var Morten Opsahl. Makkeren hans i båten, Steinar Unnestad, stod for dagens nest største på 4,76 kg. Team Buer dro den tredje største, på 4,1 kg.

Disse fikk hver sin liten "haug" med premier.


Vi kan vel i ettertid være enige om at dette var en litt tidlig dato å ha konkurransen på. Men alt i alt virket folk fornøyde, og været var det ingen som kunne klage på. Tror også vi traff bra på stedet vi hadde oppmøte, hvor vi også grillet og hadde det sosialt på fredagen.


Dette blir nok noe vi kommer til å jobbe med for at skal blir en tradisjon. Vi prøver å komme tidlig ut med datoen neste gang, slik at alle har mulighet til å holde av ei helg. Da kan vi kanskje bli enda fler, selv om vi ikke skal klage på oppmøtet. Dette var tross alt første gangen vi arrangerer denne konkurransen.


Takk for oppmøtet! Håper vi sees igjen til neste år!


Aremark Gjeddeklubb

 

Gjeddekonkurranse 10. mai 2008