Gjeddekonkurranse 15. & 16. juni 2013

 

For 6. året på rad arrangerte vi i Aremark Gjeddeklubb C&R Gjeddekonkurranse i Ara og Aspern i Aremark.


Totalt 41 personer fordelt på 21 båter deltok på årets konkurranse. Dette er ikke ny rekord, men et antall vi er godt fornøyd med!


Som i fjor gikk også årets arrangement over 2 dager. Flere dukket som vanlig opp allerede på fredagen.


Det ble tatt mange gjedder i år, men ikke mange store. Det ble heller ingen gjedder over 100 cm.


Nytt av året var at det skulle kåres en vinner i Østfold Gjeddecup. Østfold Gjeddecup ble arrangert i samarbeidet med Nedre Glomma Gjeddefestival (SOJFF). Dette syntes vi gjorde konkurransen enda mer spennende!


Lengdekonkurransen for team ble vunnet av Team Savage Gear som bestod av Jan Erik og Steinar Unnestad. De hadde en totallengde på 264 cm på sine 3 største gjedder. Se bilder for hele resultatlisten.


Konkurransens tyngste og lengste fikk Marius Sørum Johansen. Denne var 96 cm og 5,94 kg. 

Marius stakk dermed av med seieren i Østfold Gjeddecup, etter å ha blitt nr. 2 i Nedre Glomma Gjeddefestival. Martin Josefsson og Patrick Olsen kom på henholdsvis 2. og 3. plass i cupen. 


Patrick W. Anderssen vant juniorklassen. Han fikk 4 gjedder i løpet av helga. Disse var Patricks første gjedder noensinne! Han var eneste junior, og stakk av med hele potten til juniorklassen!


I og med at vi hadde en individuell resultatliste (lengde) som skulle brukes for å kåre en vinner av Østfold Gjeddecup, valgte vi å premiere topp 15 på denne listen.


Gratulerer til alle vinnerene!


En stor takk til alle som deltok!


En stor takk rettes også til våre sponsorer som gjør det mulig og arrangere denne konkurransen, og ikke minst gjør det mulig å premiere så mange deltakere med flotte premier!


Håper vi sees igjen neste år!

Her er noen bilder fra konkurransen

http://www.marker-sparebank.no

                 Montér Halden

              Walkersgt 1, 1771 Halden

De premierte under årets konkurranse