Gjeddekonkurranse 9. & 10. juni 2012

 

For 5. året på rad arrangerte vi i Aremark Gjeddeklubb C&R Gjeddekonkurranse i Aremark.


For en gangs skyld skulle ikke værgudene være med oss. Alikevell kunne vi telle 22 påmeldte båter da innmeldingen var ferdig på lørdagsmorgenen.


Nytt av året var to startsteder, så etter at skippermøtet var gjennomført kjørte en gruppe båter til Skodsberg for å starte fisket i Ara. Resten ble igjen på Tripperød.


Kl. 10 gikk startskuddet, og i og med at vi også hadde to startsteder fikk vi i en spredning på båtene fra Strømfoss til Brække sluser.


Etter at fisketiden var over kl. 18, begynte båtene å komme tilbake til Tripperød for innmelding. Her fikk vi vite at det hadde blitt tatt fisk over 10 kg!


Etter innmeldingen, var det felles grilling i teltet. Her fikk flere smake på den nydelige maten til "klubbkokken" Mats. Det var en hyggelig kveld, med mange mennesker med samme interesser!


På søndagen kom det nok en båt, noe som gjorde at vi var oppe i 23 båter. Dette var 3 båter fler enn i 2011, og ny rekord!


Det ble fisket fra kl. 09-15, og i øsende regnvær ble innmeldingen foretatt. Her ble det forandringer på listen fra dagen før, noe som gjør denne 2-dagers konkurransen så spennende!


Når alle innmeldinger var ferdige, hadde vi premieutdeling med flotte premier til en verdi over 15 000 kr.


Lengdekonkurransen:


1. Plass Team Buster        Marius Johansen, Ole Martin Karlstad og Kjell Ingar Svendsen                              280 cm (109, 99 og 72 cm)

2. Plass Team Croc      Stig Syversen og Syver Øyhus                                                                                     265 cm (115, 78 og 76 cm)

3. Plass Team Ambulansen      Ted Ronny Olsen og Morten Martiniussen                                                                  254 cm (88, 83 og 83 cm)


Største gjedde (kg) ble tatt av Stig Syversen. Dette var ei flott gjedde på 10,5 kg og 115 cm.

Største gjedde i juniorklassen ble tatt Aslak Mjåland. Denne veide 2,27 kg.


Patrick Wahlstrøm Anderssen (8 år) fikk tålmodighetspremie for å holde ut alle konkurransens timer i regnværet.


Gratulerer til alle vinnerene!


En stor takk til alle som deltok! Det er artig med nye deltakere, og det er også moro å se igjen deltakere for 5. året på rad!


Håper vi sees igjen neste år!

Her er noen bilder fra konkurransen