Gjeddekonkurranse 5. juni 2010

 
 

For tredje år på rad arrangerte vi i Aremark Gjeddeklubb C&R gjeddekonkurranse:

Allerede torsdag var de tre første båtene på plass. På fredagskvelden lå det 9 båter og ventet. Mannskapet hadde det sosilat i et nydelig vær på Tripperød. Vi var 14 stk. som grillet og koste oss i godt selskap.

Neste morgen så vi at været var på vår side også denne dagen! Det er hyggelig og ta i mot deltakere i et sånt fint vær. Og deltakerne kom en etter en. Det ble totalt 18 påmeldte båter i år, en båt mer enn i fjor. Det var flere debutanter i år, mens flere var med for andre og tredje gang. Det er moro og se at folk kommer tilbake! I år var det også flere lokale båter, men også noen kom langveisfra.

Startsignalet gikk kl. 10, og båtene satte ut på Aspern. Det tok ikke lange tiden før vi hørte rykter om de første fiskene.

Kl. 18 var alle båter på plass i bukta ved Tripperød, og innmeldingen kunne starte. Samtlige båter hadde fått fisk, og det ble tatt totalt 54 gjedder, noe som gir et snitt på 3 gjedder pr. båt.

Det var mye smått, men det viste seg at toppplasseringene også i år var meget pene gjedder:


På 3. plass kom Stig "Crocman" Syversen  fra Indre Østfold Trollingklubb med ei gjedde på 5760 g og 96 cm.


På 2. plass kom 8 år gamle Niklas Sebastian Norheim fra Sarpsborg med ei gjedde på 8100 g. Niklas dro inn fisken alene og fikk hjelp av pappa´n Thomas Norheim med å få fisken opp i båten. Utrolig artig at konkurransens yngste deltaker stakk avgåre med andreplassen!


På 1. plass, med ny konkurranserekord, kom Frank Olsen fra Aremark med en meget flott eksemplar. Gjedda veide hele 12240 g, og målte 120 cm. Dette er første gjedda over 10 kg i konkurransen, og det med god margin!


Gratulerer til Stig, Niklas og Frank! En stor takk til alle som møtte opp, håper vi sees igjen neste år!


Også en stor takk til våre sponsorer: Fiskespecialisten i Ed, Aremark Kommune, Marker Sparebank, Nexans og Fresenius Kabi!


Flere bilder kommer!!